Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language.

Een uitgekiend aanbod producten van gekende producenten. Dat is de hoofdtroef van Adriaansen Packaging Partners. Adriaansen Packaging Partners levert voornamelijk verpakkingen voor de voedingsindustrie en de (petro)chemie. Door service, snelle leveringen en een totaalconcept gebaseerd op advies, klantgerichtheid en toegevoegde waarde proberen we ons te onderscheiden in de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een (m/v) commercieel administratief medewerker.

Functie:

Je werkt op de commerciƫle binnendienst en bent verantwoordelijk voor de algemene administratieve taken en de orderadministratie van klanten en leveranciers. Je verzorgt de verwerking van aan- en verkooporders en staat in voor beheer & planning. Je hebt telefonisch contact met zowel klanten als leveranciers.

Profiel:

Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je bent georganiseerd, ordelijk, gemotiveerd, nauwkeurig, klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je hebt kennis van MS Office. Je kan je vlot uitdrukken, zowel gesproken als geschreven, in het Nederlands, Frans, Engels. Je bezit reeds een eerste ervaring in een administratieve en logistieke omgeving.

Aanbod:

Wij bieden een aangename werkomgeving, een voltijds contract voor onbepaalde duur en een goede verloning. Een interne opleiding wordt voorzien.

Interesse?

Mail je motivatiebrief met CV en foto naar christophe@adriaansen.eu